Vores vision er at skabe en stabil kundekreds og en sund forretning i Odense og omegn. Samt levere et kvalitetsrigt udført stykke arbejde.

Vores mission er at skabe tillid til vores kunder ved at yde en service i tid, kvalitet og omkostninger, så vores kunder opfatter os som et troværdigt og fortrukken valg af håndværker.

Vores værdier er:
- Kvalitet, tid og omkostninger hænger sammen
- Gensidig tillid
- Respekt for kundens ønsker
- Idéskaber
- Realisme

Samarbejdspartnere:
Vi har en god samling af samarbejdspartnere lige fra VVS, murer, maler, elektrikere og tømrervirksomheder.
I den forbindelse er det en smal sag at kunne varetage større og omfattende opgaver.

Vi ønsker at være dit fortrukne valg af tømrer og snedker og dækker primært Odense og resten af Fyn. Men er ikke afvisende for opgaver der ligger andre steder end Odense og Fyn, så tøv endelig ikke med at kontakt os.

Steffen Mørk Abildgaard

Kontakt oplysninger
Steffen Mørk Abildgaard - Ejer
Direkte telefon; 28700298
Mail; abildgaard.toemre@gmail.com

Lidt om mig

Jeg har i foråret 2015 startet min egen enkeltmandvirksomhed op som tømrer og snedker i Odense S. Jeg har flere års erfaring som tømrer og har blandt andet været med til udførelsen af større og mindre arbejdsopgaver, på Fyn og i trekantsområdet. 

Mit ønske om at arbejde selvstændigt kommer sig af at jeg brænder for mit arbejde. Og derved har jeg muligheden for at udføre alle arbejdsopgaver på min måde i samarbejde med kundens ønsker.

Steffen Mørk Abildgaard - Lokal Tømrer og Snedker Odense SØ - Fraugde-kærby-vej 96 - tlf: 28700298 - abildgaard.toemre@gmail.com - CVR 33189893

Forside Mit arbejde Links Kontakt mig Adresse Om Abildgaard Arbejdsområder