Døre og vinduer

Døre/ vinduer

Hos Abildgaard Tømrer & Snedker har vi specialiseret os i udskiftning af døre og vinduer – og har derfor mange opgaver inden for det område. Vi går ind for, at man skal gøre det, man er bedst til. Vi påtager os både små og store opgaver – fra en enkelt dør til udskiftning af alle døre og vinduer i en hel ejendom.

Døre og vinduer er husets øjne og ører. Her kommer lyset ind udefra og udsigten kan nydes indefra. Her er adgang til verden udenfor, uanset om du vil åbne et vindue eller lukke din dør.   

Vi udskifter døre og vinduer på hele Fyn.

Vi anbefaler produkter fra KPK, Velfac, og Outline, som lever op til den kvalitet, holdbarhed og de standarder, som er gældende i Danmark. Det er samtidig hos disse leverandører, vores kunder får mest kvalitet for pengene. Vi udskifter naturligvis også tagvinduer fra Velux.

Vi ved, at det er en stor ting at få udskiftet alle vinduer og døre i huset – både økonomisk og som indgreb i dagligdagen. Derfor gør vi meget ud af, at det skal være en god oplevelse, og at alt forløber planmæssigt og trygt.

Når du henvender dig til os, kommer vi ud og kigger på opgaven og taler med dig om de forskellige mulige løsninger. Vi vejleder dig og giver sparring og inspiration. Vi laver en første opmåling, så vi kan indhente konkrete tilbud fra vores leverandører. Når du har godkendt tilbuddet, laver vi en millimeter-kritisk opmåling, inden vi bestiller produkterne hjem. Selve udskiftningen sker smidigt og effektivt – og vi har fokus på at få alle detaljer med i en flot finish.

”Vi skulle have udskiftet syv Velux vinduer på førstesalen. Det gik hurtigt og smertefrit. Super god service, og alt i alt et meget behageligt samarbejde.“

Uffe Kirkegaard

Få et uforpligtende tilbud

”Jeg kan varmt anbefale Abilgaard Tømrer og Snedker. Han er meget omhyggelig og afleverer et flot arbejde.“

Gitte Dahl

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Kontakt Os

Abildgaard Tømrer & Snedker
Fraugde-kærby-vej 96
5220 Odense SØ

Call Now Button