Få et uforpligtende tilbud i dag!

Om os

Abildgaard Tømrer & Snedker
– Respekt for kundens ønsker

Hos Albildgaard Tømrer og Snedker kan du glemme alt om halve løsninger og upræcise aftaler. Tømrerfirmaet er drevet af Steffen Abildgaard, som udfører alt fra små snedkeropgaver og servicearbejde til tilbygninger og gulvlægning. Missionen er klar: At skabe et tillidsfuldt samarbejde med dig som kunde – så du ved præcis, hvad du får.

Jeg kører i hele Odense og omegn og gerne længere ved større opgaver. Nedenfor kan du se et udvalg af mine arbejdsområder: 

– Døre og vinduer
– Gulvlægning
– Terrasser 
– Til- og ombygninger
– Serviceopgaver såsom retning af døre

Kvalitet, tid og omkostninger hænger sammen
Jeg brænder for mit arbejde, og målet som selvstændig er at omdanne dine ønsker og behov til et kvalitetsorienteret resultat. Jeg går ikke på kompromis med noget – især ikke med service, som for mig er essensen af det hele. Jeg ønsker mest af alt, at du opfatter mig som en venlig og pålidelig samarbejdspartner, som du, efter projektets afslutning, har lyst til at bruge igen og igen. 

Jeg kigger gerne på opgaven
Der er ofte mange spørgsmål i forbindelse med renovering og nybyg. Du er meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller tilbud på en opgave, og jeg kommer hellere end gerne ud og kigger på projektet. Det sikrer nemlig, at vi får forventningsafstemt projektet helt fra start. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt Os

Abildgaard Tømrer & Snedker
Fraugde-kærby-vej 96
5220 Odense SØ

Call Now Button