Tagudskiftning

Tagudskiftning

Nyt tegltag eller betontag på Fyn?

Abildgaard Tømrer & Snedker lægger dit nye tegltag eller betontag. Vi står for alt inden for tagrenovering, tagreparationer og udskiftning af tag. 

Tagarbejde er et af vores vigtigste fokusområder – og vi har stor erfaring og ekspertise inden for tage og taglægning. Vi vejleder dig fra start til slut.

Når du kontakter os, aftaler vi et møde, hvor vi kommer ud og ser på dit tag og får en god snak med dig. Vi tager gerne vareprøver med, så du kan se og mærke de forskellige tagsten på nært hold og sammenligne kvaliteter, fordele og ulemper.

Det er en stor investering at udskifte taget på dit hus. Derfor er det også vigtigt, at resultatet lever op til dine forestillinger og forventninger.

Vi udfører selve tagarbejdet effektivt og med fokus på kvalitet i hver en detalje. 

Vi har et velfungerende samarbejde med Isoleringsgruppen, som har 40 års erfaring inden for isolering. Vi står naturligvis for al koordinering og kommunikation, så du kun skal forholde dig til os.

”Vi skulle have udskiftet syv Velux vinduer på førstesalen. Det gik hurtigt og smertefrit. Super god service, og alt i alt et meget behageligt samarbejde.“

Uffe Kirkegaard

Få et uforpligtende tilbud

”Jeg kan varmt anbefale Abilgaard Tømrer og Snedker. Han er meget omhyggelig og afleverer et flot arbejde.“

Gitte Dahl

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere?

Kontakt Os

Abildgaard Tømrer & Snedker
Fraugde-kærby-vej 96
5220 Odense SØ

Call Now Button